Pyete Mjekun ?

Ass.Dr  Arben Vishaj Mr Sci PHDc

Spec. Infketolog, Ultrasonist intervent

 

Ju mundeni ta kontaktoni (konsultoheni)  përmes kontakt formës  në ueb faqe.

Apo mundeni ta kontaktoni   ne Qendrën Klinike Universitare te Kosovës ne
Kliniken Infketive  nga ora 8:00 deri 12:00 të enjeteve.

Nga ora 16:00 deri 18:00  ç'do ditë pune ne Ordianacen Specialsitike Infektologjike “Infektologu” “ne Prishtine

Dhe konsulta ne Spitalin Amerikan ne Prishtinë.

 

    Fushat me * janë të detyrueshme.

    Galeria