Laboratori Infeksioni

Laboratori Infeksioni është Qendër Diagnostike e kontrollit cilësore te analizave biokimike.

Laboratori Infeksioni udhëhiqet nga Ass Dr Arben Vishaj,specialist Infektolog , Mr sci PhDc 
me përkushtim të lartë duke shfrytëzuar teknologjinë më bashkëkohore nga prodhuesi Gjerman
Roche –Cobas Integra 800 ,Elecsis 2010 analizer te automatizuar për Elisa- DRG-Diagnostics .

Me një staf mjekësore të specializuar dhe laborant të lartë mjekësor ne ofrojmë shërbimet tona tash e 11 vite.
Përpjekja jonë është e vazhdueshme në ngritjen profesionale dhe teknologjike ne hap me trendët bashkëkohore
duke ofrua shërbime te shpejte,të sakte me kosto të pranueshme për rrethanat e vendit tonë .

Misioni

Misioni ynë është që t'iu ofrojmë shërbimet më profesionale laboratorike dhe mjekësore
duke disponuar me teknikë më të sofistikuar laboratorike , duke përfshirë aparaturën
Roche –Cobas Integra 800 ,Elecsis 2010 analizer te automatizuar për Elisa- DRG-Diagnostics .