Ne Ordinancen specialstike  “Infektologu

Ne ofrojmë vizita specialistike infektologjike dhe konsultative  për pacient tonë dhe  për shërbimet  tjera specialsitke.

Shërbimet tona janë te shpejta dhe me konfidecë të lartë  për pacientin, duke ofruar vizite specialsitike qe janë të mbështetur nga infrastrukture moderne laboratorike që ne e posedojmë .

Është viti i dyte qe ne ofrojmë shërbime specialsitike  infektologjike për Spitalin Amerikan në Prishtinë duke ofruar konsulte dhe duke  qene afër pacienteve te spitalizuar ne sektorin privat